Sød efterårshilsen: Så smarte er de kongelige børn i tøjet

Kronprinsfamilien. 

Kronprinsfamilien. 

Foto: Lars Aarø
Prins Christian og hans søskende er i tjekket sportstøj på nyt billede, som kronprinsparret har delt.

Prins Christian, 14, prinsesse Isabella, 13, og tvillingerne, prins Vincent og prinsesse Josephine, 9, er klar til en aktiv dag i smarte sportsoutfit på nyt billede, som kronprins Frederik og kronprinsesse Mary har delt på kongehusets sociale medier. 

På billedet kan man se, at prins Christian er i en sej sort hættetrøje fra det italienske sportsmærke Ellesse, mørke bukser og lyse sneakers.

Klar til træning

De yngste i søskendeflokken ser morgenfriske ud iklædt hver deres træningstøj - prinsesse Josephine i en dejlig lunende vatteret uldsweater fra kvalitetsmærket Moncler, sorte bukser og farverige sneakers, mens prins Vincent ser fin ud i en træningstrøje fra Nike og med stribede Adidas træningsbukser og sneakers.

Prinsesse Isabella ser sød ud i en vest og sweatshirt med en bæltetaske over, lange bukser og lyse sneakers. 

Tegn abonnement på BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

Spændte børn

De kongelige børn var fredag morgen klar til at deltage i Skolernes Motionsdag sammen med deres klassekammerater fra Tranegårdskolen. 

"Fire forventningsfulde børn på den sidste skoledag inden efterårsferien. ⁣
⁣Som så mange andre folkeskoleelever kommer dagen til at stå i idrættens tegn på den traditionsrige Skolernes Motionsdag. Det bliver selvfølgelig en anderledes motionsdag, end vi er vant til. Men jeg ved, at man rundt omkring i hele Danmark har tilrettelagt dagen, så eleverne kan holde den nødvendige afstand, men stadig bevare fællesskabet omkring motion og idrætsglæde. Jeg får selv lejlighed til at opleve det lige om lidt, når jeg skal besøge Nivå Skole og deres motionsdag. Jeg vil ønske alle elever og lærere en god Skolernes Motionsdag – og samtidig en god efterårsferie." skriver kronprins Frederik til det søde billede. 

 

 

 

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden