Tirsdag, 2. februar 2021 - af Marianne Singer

Sød ny video: Frederik og tvillingerne har nyt om Royal Run

Kronprins Frederik er allerede i fuld gang med at træne op til årets Royal Run sammen med prinsesse Josephine og prins Vincent. 
Kronprins Frederik er allerede i fuld gang med at træne op til årets Royal Run sammen med prinsesse Josephine og prins Vincent. 
Foto: Kongehuset
Sammen med prins Vincent og prinsesse Josephine afslører kronprins Frederik nyt om Royal Run.

Der er fuld fart på kronprinsparrets ti-årige tvillinger, prins Vincent og prinsesse Josephine, i en dejlig ny video, som kongehuset har delt tirsdag.

Sammen med kronprins Frederik træner de ude i den friske luft i naturen, hvor kronprins Frederik også fortæller nyt om Royal Run.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Tredje gang

For den kongelige løbefest bliver for tredje gang rykket til et senere tidspunkt på grund af corona-situationen, fortæller kronprins Frederik i videoen.

"Royal Run 2021 udsættes til den 12. september??‍♀️??‍♂️

På grund af situationen med COVID-19 i samfundet udsættes Royal Run i Danmark fra maj til september. I Grønland arbejdes der på at finde en ny dato.

I forbindelse med udsættelsen udtaler Hans Kongelige Højhed Kronprinsen blandt andet: “Jeg håber, at mange af jer vil bruge tiden frem til den 12. september på at fastholde den glæde ved motion og løb, som Royal Run allerede har bragt med sig.”

Løb var derfor også på programmet, da Kronprinsen sammen med sine to yngste børn, Deres Kongelige Højheder Prins Vincent og Prinsesse Josephine, i weekenden var en tur ude i vintervejret.

Læs mere om udsættelsen af Royal Run på Kongehusets hjemmeside.

? Kongehuset©️", skriver kongehuset til videoen. 

Royal Run blev aflyst sidste år, efter at have været en kæmpe succes i både 2018 og 2019, hvor hele kronprinsfamilien også løb med. 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden