14. dec. 2018
Af Ulrik Ulriksen

SØD VIDEO: Mary, Frederik og børnene til julefest med John Donaldson

Der blev julehygget til den helt store guldmedalje, da kronprinsfamilien i selskab med Marys far, John Donaldson, og hans kone Susan var til skøn julekoncert.

Kronprinsfamilien og Marys far, John Donaldson, og hans fru Susan fik en varm modtagelse af søde blomsterpiger, da det royale selskab ankom til årets store julekoncert med Det Kongelige Danske Musikkonservatoriums Børnekor. Der var fine buketter til kronprinsesse Mary, prinsesse Isabella og prinsesse Josephine.

Josephine smilede

Kronprinsesse Mary, som er protektor for børnekoret, hilste pænt på blomsterpiger og korledere, og herefter hilste børnene Christian, Isabella, Josephine og Vincent, på velkomstkomitéen. Også en veloplagt kronprins Frederik og John Donaldson sagde pænt goddag. Og så stillede kronprinsfamilien med børnenes morfar John Donaldson og fru Susan op til familiebillede. Prinsesse Josephine bød naturligvis på et herligt julesmil.

Morfar John var glad

Kærlighed og skøn musik var ingredienserne i julekoncerten, der blev indledt med Luciaoptog. Efter en sød, musikalsk julefest kom Mary, Frederik, børnene og deres morfar John og fru Susan ud af koncertsalen. John holdt Isabella i hånden, og han virkede utroligt glad for at være sammen med alle børnebørnene, som også tog sig kærligt af deres elskede morfar. Inden afgang poserede dirigent Bente Colding-Jørgensen, Børnekoret og protektor Mary til et smukt julekort foran BILLED-BLADETs udsendte fotografer

Masser af julehygge i BILLED-BLADET

I denne uges udgave af BILLED-BLADET kan du se skønne billeder fra og læse alt om kronprinsesse Mary og kronprins Frederiks besøg til Letland, hvor sneen faldt så smukt. Du får også en skøn reportage fra kronprinsfamiliens hyggelige dag med julekoncert i København, hvor de altså havde selskab af Marys far John Donaldson og hans kone Susan. Desuden byder vi på et stort tillæg om året i kongehuset og meget, meget mere.

Læs mere om: