21. jan. 2020
Af Ulrik Ulriksen

SØDE GLIMT: Mary og Josephines kærlige bånd

Båndene mellem kronprinsparret og deres fire børn er meget stærke. For kronprinsesse Mary er det meget vigtigt at vise prinsesse Josephine og de øvrige børn, at de betyder alt for hende.

Kronprinsesse Mary er ikke nærig med kærtegn og kram til sine fire børn. De store børn Christian, 14, og Isabella, 12, har gennem årene fået masser af kram fra deres mor og far, men i dag er det nok endnu mere tvillingerne prinsesse Josephine og prins Vincent, otte år, der ender i deres forældres arme.

Det er tydeligt at se, at Mary og lille Josephine har det skønt i hinandens selskab. Det søde bånd mor og datter imellem har der været talrige eksempler på gennem årene.

Kronprinsesse Mary og Josephine i Gråsten

Det er altid rørende at se kronprinsessen holde om sin yngste pige, der ofte byder på et helt særligt varmt udtryk og glimt i øjet.

For Josephine er der intet skønnere, end når hun får kærlig opmærksomhed fra sin mor. Det så vi blandt andet i sommers, da kronprinsfamilien mødte de lokale foran Gråsten Slot i anledning af, at byens ringrideroptog travede forbi den royale matrikel.

En familie i balance

Herover kan du nyde en perlerække af skønne billeder med kronprinsesse Mary og prinsesse Josephine og resten af deres nære familie. En familie, som nyder at være tæt på hinanden.

Læs mere om: