26. maj. 2020
Af Ulrik Ulriksen

Søde ord fra Mary: Frederik er meget ægte!

Kronprins Frederik og kronprinsesse Mary
Kronprins Frederik og kronprinsesse Mary
Foto: Martin Høien
Kronprinsesse Mary og den kongelige familie fejrer i dag kronprins Frederik i anledning af hans 52-års fødselsdag. Frederik er elsket af familien og af den almindelige dansker.

Kronprinsesse Mary og resten af den kongelige familie ønsker i dag kronprins Frederik tillykke med de 52 år.

Frederik er elsket af sin familie og af den almindelige dansker, og det er der mange gode grunde til ifølge kronprinsesse Mary.

Kronprins Frederik er ægte

- Han er meget ægte i den måde, han er på, hvad enten han er officiel eller privat. Det er en af grundene til, at danskerne sætter så stor pris på Frederik og har en stor kærlighed til ham, siger kronprinsessen i Jens Andersens portrætbog ”Under bjælken”, der udkom i forbindelse med Frederiks 50-års fødselsdag i 2018.

Et godt menneske

- De har et positivt billede af den person, han er. Et elskværdigt, godt menneske, altid nede på jorden. Han møder mennesker, hvor de er, og har ikke nogen fine fornemmelser. Han er folkelig uden at være for folkelig, lyder det desuden fra Mary i bogen om kronprins Frederik, hvor kronprinsessen også kommer ind på sit og Frederiks parforhold.

En interessant blanding

- Vi er en interessant blanding, han og jeg, fordi vi er meget lige i vores parforhold, på nogle punkter også meget traditionelle, men vi giver meget plads til hinanden, siger kronprinsessen.

https://imgix.billedbladet.dk/media/article/webgrafik_bb21-forsider-recovered.jpg

Læs mere om: