SØDE SOMMERGLIMT: De kongelige børn hygger med mor og far

Kronprins Frederik og kronprinsesse Mary nød en dejlig tid med deres fire børn i Gråsten, mens også resten af Europas kongelige par sørgede for at give deres børn en skøn ferie på særligt udvalgte steder.

Ligesom det meste af Europa holdt også de kongelige familier fri henover sommeren for at nyde noget kvalitetstid sammen.

Flere af de kongelige par stillede undervejs også op til fantastiske billeder sammen med deres børn, der tydeligvis nød feriefornøjelserne med deres forældre. 

Livlige børn i Norden

Kronprins Frederik og kronprinsesse Mary lod sig traditionen tro fotografere ved Gråsten Slot sammen med deres fire livlige børn, prins Christian, 12, prinsesse Isabella, 11, samt tvillingerne, prins Vincent og prinsesse Josephine på syv år. 

I Sverige på Öland inviterede kronprinsesse Victoria igen familien og folket til et brag af en fødselsdagsfejring på Sollidens slott. 

Få BILLED-BLADET hjem til digSe alle vores tilbud her!

Få BILLED-BLADET hjem til dig
Se alle vores tilbud her!

Her charmerede prinsesse Estelle, 6, og prins Oscar, 2, alle omkring sig med deres spilopper og sjove påfund. 

Sød hilsen fra Belgien

Der var også en sød feriehilsen fra kong Philippe og dronning Mathilde, der sammen med børnene, prinsesse Elisabeth, 16,  prins Gabriel, 14,  prins Emmanuel, 12, og prinsesse Eleonore, 10, besøgte den gamle ruin Villers Abbey i belgiske Vallonien.
 
Den spanske kong Felipe og dronning Letizia havde som sædvanlig nogle forrygende dage på Mallorca med deres døtre, prinsesse Leonor, 12, og prinsesse Sofia, 11.
 
 
Hjemmehygge 
 
Mens kronprins Haakon og kronprinsesse Mette-Marit var sammen med børnene, prinsesse Ingrid Alexandra, 14, og prins Sverre Magnus, 12, hjemme i Norge. 
 
For den hollandske kong Willem-Alexander og dronning Maxima begyndte ferien med børnene, prinsesse Amalia, 14, prinsesse Alexia, 13,  og prinsesse Ariane, 11, med hygge hjemme i Villa Eikenhorst i Wassenaar. 
 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden