15. jul. 2020
Af Ulrik Ulriksen

Sommerminder fra Skagen: Mary og Frederiks dejlige dag med tvillingerne

Kronprinsesse Mary og kronprins Frederik
Kronprinsesse Mary og kronprins Frederik
Foto: Hanne Juul
Der er gang i den i Skagen i uge 29, og på toppen af Danmark har kronprinsfamilien gennem årene haft mange gode sommeroplevelser.

Der er herligt gang i sommerhyggen i Skagen i denne periode, hvor danskerne nyder juli måneds særlige atmosfære på toppen af Danmark.

Mary og Frederiks dejlige somre

Gennem årene har kronprinsparret haft mange fantastiske sommeroplevelser i Skagen, hvor de både med og uden børn har nydt natur og vildt vejr ved havet og klitterne.

Mary og Frederik har ofte haft godt selskab af flere af deres nære venner, og så har de haft rig mulighed for at gå lange ture ved vandet og at spille tennis i den lokale klub.

Kronprins Frederik har også nogle år spillet fodboldkamp i Gammel Skagen, hvor han blandt andre har været på banen med Remee.

Kronprins Frederik og Remee
Kronprins Frederik og Remee
Foto: Aller Foto

Stolte forældre

Et af de særligt skønne minder fra Skagen er fra en officiel opgave i sommeren 2011, da Frederik og Mary kom sejlende til toppen af Danmark ombord på kongeskibet Dannebrog sammen med deres meget små tvillinger prinsesse Josephine og prins Vincent.

Kronprinsparret nød den skønne natur og poserede til et fint billede ude ved vandet.

Kronprins Frederik og kronprinsesse Mary
Kronprins Frederik og kronprinsesse Mary
Foto: Jesper Sunesen

Kronprinsparret viste desuden stolt tvillingerne frem fra dækket af Dannebrog.

Kronprinsparret og tvillingerne
Kronprinsparret og tvillingerne
Foto: Aller Foto

Bragende flot solskin

I bragende flot solskin og med den blå sommerhimmel som baggrund, ankom kongeskibet Dannebrog til Skagen havn om formiddagen den 22. august 2011.

Et storsmilende kronprinspar stod på dækket med tvillingerne på hver sin arm. Et syn der vakte stor begejstring på kajen.

Fra havnen gik turen herefter i åben karet til kulturhuset Kappelborg.

Læs mere om: