SOMMERVIDEO: Prinsesse Isabella var bag rattet i minibil

Nyd et skønt gensyn med den kongelige familie i forbindelse med sommerfotograferingen på Gråsten Slot for to år siden. Husk at BILLED-BLADET i morgen sender direkte TV fra de kongeliges modtagelse af årets ringrideroptog ved Gråsten Slot klokken 12.00.

Lørdag, 14. juli 2018 - af Ulrik Ulriksen

Prins Henrik styrede den ene bil, og til alles overraskelse kørte prinsesse Isabella den anden. Under ferien for to år siden i Gråsten tillagde den unge prinsesse sig nogle ellers uvante færdigheder, som hun sammen med sin farfar, prins Henrik, viste frem under sommerfotograferingen af den kongelige familie. 

Husk at BILLED-BLADET i morgen sender direkte TV fra de kongeliges modtagelse af årets ringrideroptog ved Gråsten Slot klokken 12.00.

Solen skinner i BILLED-BLADET

I løbet af sommeren kan du hver dag nyde et dejligt video- tilbageblik på en dejlig begivenhed med de kongelige profiler i hovedrollen. Husk at se med igen i morgen og husk også, at i BILLED-BLADET skinner solen hele sommeren. Vi vil i hvert fald gøre alt for, at du kan hygge dig hele ferien. Glæd dig til de fantastiske sommerudgaver af Danmarks Royale Ugeblad med masser af gode billeder og historier om kongelige og kendte. Og glæd dig til den direkte TV-transmission fra de kongeliges modtagelse af ringridertoptoget ved Gråsten Slot søndag klokken 12.00.