SOMMERVIDEO: Vincent og Christian legede med hundene i slotshaven

Nyd et skønt gensyn med sommerfotograferingen 2015 på Gråsten Slot, hvor hele den kongelige familie hyggede sig i slotshaven. Husk at BILLED-BLADET i dag sender direkte TV fra de kongeliges modtagelse af ringrideroptoget ved Gråsten Slot klokken 12.00.

Søndag, 15. juli 2018 - af Ulrik Ulriksen

Alle kongelige var i topform til sommerfotograferingen 2015 på Gråsten Slot.

Dronning Margrethe mente, at det trods regnvejr var en skøn dag, og prins Henrik tog sig godt af alle fotograferne og var med til at sørge for, at alle fik gode billeder.

Kronprinsparret og deres børn var også veloplagte. Især prins Christian og prins Vincent gav den fuld skrue, da der skulle leges med de kongelige hunde Helike, Ella og Tilla, mens prinsesserne Isabella og Josephine sammen med Mary og Frederik så på. 

Husk at BILLED-BLADET i dag sender direkte TV fra de kongeliges modtagelse af ringrideroptoget ved Gråsten Slot klokken 12.00.

 

Solen skinner i BILLED-BLADET

I løbet af sommeren kan du hver dag nyde et dejligt video- tilbageblik på en dejlig begivenhed med de kongelige profiler i hovedrollen. Husk at se med igen i morgen og husk også, at i BILLED-BLADET skinner solen hele sommeren. Vi vil i hvert fald gøre alt for, at du kan hygge dig hele ferien. Glæd dig til de fantastiske sommerudgaver af Danmarks Royale Ugeblad med masser af gode billeder og historier om kongelige og kendte. Glæd dig også til at BILLED-BLADET i dag sender direkte TV fra de kongeliges modtagelse af ringrideroptoget ved Gråsten Slot klokken 12.00.