Søndag, 1. marts 2020 — af Marie Krakau

Spændt og stolt: Derfor var fredag en helt særlig dag for prins Joachim

Prins Joachim
Prins Joachim
Foto: Lars Horn
Prins Joachim var nomineret til “Året NYE TV-program” til BILLED-BLADETs TV-GULD-fest for programserien “Prins Joachim fortæller”, og han ventede spændt på at høre, om han og resten af holdet bag vandt prisen.

Fredag aften blev BILLED-BLADETs TV-GULD-priser uddelt ved et brag af en fest på Hotel d’Angleterre i København, og der var royalt islæt over én af kategorierne. Prins Joachims program fra DR2, “Prins Joachim fortæller”, var nomineret i kategorien “Året NYE TV-program”, og prinsen var inviteret med til prisfesten.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Han kunne desværre ikke komme, men seriens producer og tilrettelægger Anna von Lowzow fortalte, at prinsen var spændt på resultatet.

- Han venter spændt på at høre hvordan det er gået. Og jeg ved, at han er meget, meget stolt, fortalte hun, da hun ankom til festen.

Få BILLED-BLADET hjem til dig
Se alle vores tilbud her!
Få BILLED-BLADET hjem til dig Se alle vores tilbud her!

I de i alt seks programmer fortæller prins Joachim danskernes historie med nedslag i forskellige tematikker bl.a. demokrati, skole og tro. Programmerne er blevet rost af seerne, der ikke mindst har været begejstrede for prins Joachims måde at formidle historien på.

At prins Joachim er slået igennem hos seerne undrer ikke Anna von Lowzow, der ligesom seerne også roste ham.

- Det kommer ikke bag på mig, at han er så dygtig som han er. Jeg kender ham jo gennem rigtig mange år, og jeg kender godt de værdier, han besidder, og han er et menneske der gør sig umage.

“Prins Joachim fortæller” måtte i kategorien "Året NYE TV-program” se sig slået af TV 2-programmet “Helt sort”. De øvrige nominerede i kategorien var "Frederik IX", "DNA" og "Ingemann og Vestkysten".

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden