Onsdag, 28. december 2022 - af Ulrik Ulriksen

Sportskommentator går helt amok: Se lige dér...det er Mary og Frederik!

Kronprinsesse Mary og kronprins Frederik
Kronprinsesse Mary og kronprins Frederik
Foto: Jesper Sunesen
Kronprinsparret dukkede pludselig op på skærmen midt i en live-transmission på stor sportskanal i Australien. Det fik kommentatoren til at blive meget, meget begejstret.

Der var gang i butikken, da Tasmaniens baskethelte JackJumpers spillede en vigtig kamp mod New Zealand Breakers fra Auckland.

Midt i den direkte tv-transmitterede kamp var kommentatoren ved at få sin kaffe galt i halsen, da han pludselig spottede et par danske kongelige tilskuere.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- Se lige dér Hendes kongelige højhed er her i MyState Bank Arena. Frederik og Mary, Danmarks kronprinspar. Dér er Mary – en tidligere lokal. Der er masser af kendte på tilskuerpladserne og de nyder kampen, sagde en vildt begejstret sportskommentator fra den populære kanal ESPN.

Klippet har det australske medie news.com.au bragt i deres reportage fra kronprinsfamiliens besøg til MyState Bank Arena i Hobart.

Mary og Frederik gjorde lykke

Kronprinsparret var sammen med deres børn og Marys to søstre Jane og Patricia til NBL-baketballmatchen, hvor der var fuldt hus på tilskuerpladserne.

Stemningen var elektrisk, og kronprinsfamilien kunne glæde sig over, at deres tur til basketkampen forleden endte med en fed oplevelse, idet hjemmebanefavoritterne Jackjumpers vandt den vigtige kamp.

- JackJumpers vinder og er tilbage på sporet i denne sæson foran kongelige på tilskuerpladserne, sagde sportskommentatoren som afrunding på dagens livetransmission.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden