Søndag, 18. august 2013 — af af Dorte Quist

Stærk kronprins Frederik tager hul på sidste etape af IRONMAN

Kronprins Frederik har taget fat på sidste etape af sin IRONMAN - her løber han maraton forbi Amaliehaven med Operahuset i baggrunden.
Kronprins Frederik har taget fat på sidste etape af sin IRONMAN - her løber han maraton forbi Amaliehaven med Operahuset i baggrunden.
Foto: Lars H. Laursen
En stærk krop og en sej vilje – Danmarks kronprins er godt på vej mod at klare sit livs første IRONMAN.

Nu har Kronprins Frederik sluppet cykelstyret efter 180 km og 6 timer og 46 minutter, og taget hul på tredje etape af sin Ironman.

Ligesom regnen begyndte at falde lidt for tæt, passerer han i fuld fart sit hjem på Amalienborg. Men der var ikke tid til at takke publikum, der gav han et stormende bifald, eller at kaste et blik på sit palæ.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

I stedet styrede han direkte mod Holmens Kanal, hvor han lavede det sidste skift til det berygtede maratonløb på over 42 kilometer..

Et lille kvarter efter kom Frederik så løbende på den anden side af Amaliehaven, langs med vandet på den første af de fire omgange, som tilsammen udgør de 42 km.

Og nu hvor cykelhjelmen og brillerne var kommet af kunne man godt se at de mange timers massive anstrengelser havde sat sit præg på kronprinsen.

Men Danmarks kronprins løb ufortrødent og målrettet videre, men havde dog ikke overskud til at kigge på hilsende publikum eller de hjemlige omgivelser.

Nu gælder det bare om at komme i mål!

Kronprins Frederik ironman Amalienborg på cykel
Kronprins Frederik passerer vante omgivelser på sin IRONMAN-tur. Her er han næsten i mål på cykel efter at have tilbagelagt 180 km. I baggrunden ses Frederiks hjem.
Foto: Lars H. Laursen

Kronprins Frederiks tider:

  • Frederik klarede den 3,8 kilometer lange svømmetur på en 1 time og 10 minutter.
  • Cykelturen på 180 kilometer klarede den 45-årige tronfølger på 5 timer 25 minutter.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden