Mandag, 18. september 2017 - af Marianne Singer

Stærk kronprinsesse Mary imponerer i New York

Kronprinsesse Mary
Kronprinsesse Mary
Foto: Martin Høien
Kronprinsesse Mary kom med et vigtigt budskab og en spændende nyhed, da hun var æresgæst ved et morgenarrangement på Manhattan.

Der var friskbagte croissanter og duftende kaffe på bordet, da kronprinsesse Mary deltog i arrangementet "Deliver for Good: Inspiring SDG Action for Girls and Women" i den berømte Yale Club på Manhattan.

Få BILLED-BLADET hjem til dig Se alle vores tilbud her!

Nyhed fra talerstolen

Kronprinsesse Mary var hurtigt oppe på talerstolen for at tale om sin hjertesag, kvinder og pigers rettigheder og sundhed.

Undervejs kom hun også med en stor nyhed for de knap 100 gæster i den historiske sal.

Den stort anlagte kampagne Deliver for Good, som organisationen Women Deliver står bag, kommer til at have fokus på de tre lande Indien, Kenya og Senegal.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

 

Lyttede intenst til kronprinsesse Mary

Flere højtstående politikere fra forskellige lande og repræsentanter fra kampagnens partnerorganisationer var tilstede og lyttede intenst til kronprinsesse Marys ord.

For kronprinsesse Mary var det på mange måder et givende arrangement, fordi hun også genkendte mange af deltagerne fra tidligere arrangementer.

Glædeligt gensyn

Blandt andet havde mange været med, da kronprinsesse Mary var protektor for Women Deliver, verdens største kvindekonference, i København sidste år. 

Kronprinsesse Mary er blevet udpeget som en såkaldt influencer for kampagnen Deliver for Good, der udbreder FN's verdensmål med fokus på kvinder og piger. 

Foto: Martin Høien

 

 

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden