Søndag, 16. august 2020 - af Ulrik Ulriksen

Stolt Frederik fortæller om sine børn: De er lykkelige!

Kronprinsfamilien
Kronprinsfamilien
Foto: Lars Aarø
Kronprins Frederik fortalte stolt om sine børns kærlighed til at sejle, da han medvirkede i ”Kurs mod danske kyster”

I sidste afsnit af ”Kurs mod danske kyster” havde kronprins Frederik en bærende rolle, og i en afslappet stund på det gode skib Wallenberg fortalte Frederik stolt om sine børns store kærlighed til at sejle og til at være ombord på kongeskibet Dannebrog.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Kronprins Frederik fortæller om Dannebrog

- De er lykkelige over at være ombord. Det er en kæmpe oplevelse for dem, siger kronprins Frederik i ”Kurs mod danske kyster og fortæller, at han sammen med Mary og børnene vil bruge Dannebrog meget i fremtiden.

Kronprinsfamilien
Kronprinsfamilien
Foto: Hanne Juul

Gode oplevelser for børnene

For prins Christian, prinsesse Isabella, prins Vincent og prinsesse Josephine er Dannebrog et skib, der allerede har budt på mange gode oplevelser, og på skibet føler børnene sig godt til pas.

- De er ikke bange for at være ombord. De har ikke rigtig oplevet noget stort slingerage, men de virker som om de har sø-ben nu, lyder det desuden fra kronprinsen om børnene, der er søstærke og elsker at nyde udsigten til vores smukke land fra søsiden.

Meget mere i BILLED-BLADET

I denne uges BILLED-BLADET får du helt nye billeder og kan læse alt om kronprins Frederiks sejltur med Mikkel Beha Erichsen ombord på skibet Wallenberg.

Du kan også komme med på opdagelse i dronning Margrethes nye køkkenhave, og så er Janni Spies’ datter blevet gift.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden