Stolthed på Herlufsholm: Vi glæder os til Christian kommer

Prins Christian

Prins Christian

Foto; Franne Voigt/kongehuset
Efter sommerferien skal prins Christian begynde på Herlufsholm Skoles gymnasium. Det er de glade for på den gamle skole i Næstved. Det fortæller en stolt rektor.

Prins Christian har et spændende forår foran sig, og når han afslutter folkeskolen til sommer, fortsætter han efter ferien skolegangen på Herlufsholm Skole.

Prins Christian tre år på kostskole

Det betyder, at han de næste tre år skal gå i gymnasiet på den fornemme gamle kostskole i Næstved.

Det oplyser kongehuset i dag en pressemeddelelse, og på Herlufsholm er alle stolte over prins Christians valg.

Alle er glade

- Vi er naturligvis glade og stolte over, at den kommende tronfølger har valgt os. Vi glæder os til at lære ham at kende, siger rektor på Herlufsholm Skole, Mikkel Kjellberg, til sn.dk Næstved.

Der er stor sandsynlighed for, at prins Christian fra sin fætter prins Nikolai, der selv var elev på Herlufsholm indtil sommeren 2018, har hørt meget godt om den fine gamle skole, der byder på så mange fantastiske traditioner og så stor faglig kvalitet.

Sommerferie med familien

Christian afslutter snart 9. klasse på Tranegårdsskolen i Hellerup, og herefter kan han nyde sommerferien sammen med kronprinsparret og sine tre søskende Isabella, Josephine og Vincent, inden han tager hul et helt nyt kapitel af sin ungdom.

Spar 281 kr. på 13. nr. af BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden