Torsdag, 7. januar 2021 - af Ulrik Ulriksen

Stor dag i vente for Vincent og Josephine

Prins Vincent og prinsesse Josephine
Prins Vincent og prinsesse Josephine
Foto: Hanne Juul
Kronprinsparrets to yngste børn prins Vincent og prinsesse Josephine skal fejres i morgen, fredag den 8. januar, når de fylder 10 år.

Der er en meget stor dag i vente for kronprinsesse Mary og kronprins Frederiks to yngste børn prins Vincent og prinsesse Josephine.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Vincent og Josephine skal fejres

I morgen, fredag den 8. januar, fylder tvillingerne Vincent og Josephine 10 år, og det er naturligvis en stor dag for de to fødselarer samt for deres familie.

Fødselsdagen bliver fejret helt privat, og kronprinsesse Mary og kronprins Frederik samt prins Christian, 15, og prinsesse Isabella, 13år, vil naturligvis tage sig godt af dagens hovedpersoner.

En stor dag for den kongelige familie

Det er endnu ikke til at vide, hvordan man fra mere officiel side vil markere tvillingernes runde fødselsdag, men de kongelige børns fødselsdage er tidligere på kongehusets sociale medier blevet markeret med nye billeder af fødselarerne.

Uanset hvad så er det en stor dag i det danske kongehus og for mange danskere, der er begejstrede for den royale familie.

Her på BILLED-BLADET følger vi naturligvis 10-års fødselsdagen tæt.

Meget mere i BILLED-BLADET

I denne uges BILLED-BLADET ser vi nærmere på 10 fantastiske år med tvillingerne på toppen.

Du kan glæde dig til et gensyn med en perlerække af højdepunkter med prinsesse Josephine og prins Vincent i de absolutte hovedroller i årets første blad, der også byder på alt om dronning Margrethes nytårsaften.

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden