12. aug. 2020
Af Marianne Singer

Stort tillykke: Marys betroede medarbejder fejrer særlig dag

Christine Pii Hansen og kronprinsesse Mary på opgave sammen. 
Christine Pii Hansen og kronprinsesse Mary på opgave sammen.
Foto: Hanne Juul
Der venter helt sikkert kronprinsesse Marys hofdame og privatsekretær, Christine Pii Hansen, en dejlig dag, når hun onsdag den 12. august fylder 50 år.

En af kronprinsesse Marys allernærmeste medarbejdere fylder i dag, onsdag den 12. august, rundt.

Christine Pii Hansen, der siden den 8. juni 2015 har været kronprinsesse Marys privatsekretær og hofdame, fejrer nemlig sin 50-års fødselsdag.

Tæt samarbejde

– Jeg glæder mig utrolig meget til at begynde og til samarbejdet med kronprinsessen, lød det fra Christine Pii Hansen, da BILLED-BLADET tilbage i 2015 spurgte til hendes nye rolle i kongehuset.

– Kronprinsessen udfører en stor indsats på en række meget vigtige områder, og jeg glæder mig til at følge og blive en del af det arbejde, forklarede Christine Pii Hansen, der kunne fortælle, at hun er opvokset i københavnsområdet og er mor til to piger.

Flittig ledsager

Stillingen som hofdame bliver normalt ikke slået op, og Christine Pii Hansen blev da også headhuntet til det prestigefyldte job fra en stilling som souschef i Udenrigsministeriet Folkeretskontor.

Christine Pii Hansen har siden sin ansættelse flittigt fulgt kronprinsesse Mary rundt i både Danmark og udlandet på opgaver og stemningen mellem de to er altid i top.

Christine Pii Hansen fejres på privat vis.

https://imgix.billedbladet.dk/20191009_hjp4585a-2.jpg
Kronprinsesse Mary og Christine Pii Hansen under et erhversfremstød i Frankrig sidste år.
Foto: Hanne Juul

Læs mere om: