Super seje kronprinsesse Mary: Sådan har du ikke set hende før

Se også:

Iført tårnhøje stiletter kastede kronprinsesse Mary sig glad ud i en coronavenlig fodboldkamp under sit besøg på Københavns Rådhus onsdag.

Kronprinsesse Mary viste under sit besøg på Københavns Rådhus onsdag endnu engang, at hun altid er frisk på en sjov udfordring.  

Så da alle i salen blev bedt om at rejse sig op for at deltage i en omgang coronavenlig fodboldkamp med Global Goals World Cup, var hun straks klar. 

Deltog ivrigt

Hver deltager i salen fik en fodbold påtrykt de FN's 17 verdensmål og derefter blev kronprinsessen og de andre gæster instrueret i at spille fra deres plads. 

Kronprinsesse Mary deltog ivrigt og i tårnhøje stiletter.

Tegn abonnement på BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

Fejrede sejr

Undervejs nåede hun både at løbe, drible, skyde til måls og fejre sin sejr på coronavenlig måde med udviklingsminister Rasmus Prehn.   

Det var Majken Gilmartin, Co-founder og CEO for Global Goals World Cup, og Julie Trustrup Jensen, fodboldspiller for Brøndby IF og Danmarks Kvindefodboldlandshold, der guidede oppe fra scenen.

Særlig dag 

Kronprinsesse Mary spillede fodbold i forbindelse med lanceringen af Verdenstimen 2020, der arbejder for at lære børn og unge om FN's verdensmål ved at udbrede kendskabet til dem på skoler og ungdomsuddannelser. 

Verdenstimen arrangeres af Verdens Bedste Nyheder og er en del af den verdensomspændende kampagne The World's Largest Lesson. 

Se i videoen over artiklen, hvordan kronprinsesse Mary flot jonglerede fodbolden i tårnhøje stiletter. 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden