Fredag, 16. februar 2018 - af Trine Larsen

Susanne Elmark synger for prins Henrik en sidste gang

Susanne Elmark

Susanne Elmark 

Foto: Jørgen Kølle / BILLED-BLADET
Operasangeren Susanne Elmark har afbrudt prøverne i Nürnberg for at haste hjem til Danmark for at synge ved den kongelige families mindehøjtidelighed i Christiansborg Slotskirke i aften.

Prins Henrik og operasangeren Susanne Elmark har haft mange fantastiske, sjove,  underholdende og musikalske timer i hinandens selskab. Og derfor er det også kongehusets ønske, at den danske sopran skal synge ved den private mindehøjtidelighed, som finder sted i Christiansborg Slotskirke i aften.

Kaldt hjem

Susanne Elmark, der for tiden prøver forud for en forestilling i Nürnberg, rejste derfor tidligere i dag hjem til Danmark.

 - Det er en ære for mig at synge for prinsen en sidste gang. Jeg er stolt og beæret over de mange sjove oplevelser, i privat som i offentlig sammenhæng, og det har været en berigelse at få lov til at lære dette prægtige menneske, fuld af livsglæde og kreativitet, at kende, siger Susanne Elmark til BILLED-BLADET.  

Til at spille sammen med Susanne Elmark er organist i Holmes kirke Jacob Lorentzen. 

Modtager den kongelige familie

Det er afgående kongelig konfessonarius, tidligere biskop, Erik Norman Svendsen som både modtager den kongelige familie i aften i Christiansborg Slotskirke, ligesom han står for den andagt, der finder sted.

 

 

 

 

 

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden