17. okt. 2011
Af af Preben Petersen

Svigerinden: Sådan tabte kronprinsesse Mary sig efter fødslen

Kronprinsesse Mary og kronprins Frederik
Kronprinsesse Mary og kronprins Frederik
Foto: Niels Henrik Dam
kronprinsesse Marys brors kone fortæller til australske Woman's Day, hvordan kronprinsessen smed alle overflødige gram efter tvillingefødslen.

Kronprinsesse Mary gjorde, som hun plejede, da hun havde været på Rigshospitalet og føde sine og kronprins Frederiks dejlige tvillinger i januar måned - hun gik hjem og smed alle overflødige gram i løbet af ingen tid, ligesom det var tilfældet, da prins Christian og prinsesse Isabella kom til verden.

Når man er kronprinsesse, mor til fire og samtidig indehaver af en åleslank skikkelse, så sætter man dameblade verden over i gang med at finde hemmeligheden. Den jagt har det australske blad Woman's Day haft held med. De har fanget kronprinsesse Marys svigerinde, Leanne Donaldson, og hun giver sit bedste bud på forklaringen. Leanne, der er gift med kronprinsesse Marys bror, John, siger:

- Hun er så aktiv, at hun bare brænder kalorier af. Ligesom resten af sin familie er hun totalt dedikeret til det at dyrke motion. Hun er altid i gang med at gå, jogge eller ride på hest. Og nu løber hun også rundt efter fire børn - det kan garanteret holde hvem som helst i form.

Kronprinsesse Mary får mulighed for at takke svigerinden for de pæne ord, når hun sammen med Frederik og alle fire børn besøger Australien i november.

Læs mere om: