Torsdag, 12. november 2020 - af Marianne Singer

Talte om savnet af sin mor: Mary overvældet af svære følelser

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
Kronprinsesse Mary blev overvældet af svære følelser, da hun holdt en bevægende tale under Børn, Unge & Sorg foreningens 20-års jubilæumskonference.

Stemmen begyndte at bæve, øjnene blev røde og fyldt med tårer og kronprinsesse Mary måtte tage nogle dybe vejrtrækninger for igen at samle sig.

Kun to minutter inde i sin utrolig smukke og bevægende tale under Børn, Unge & Sorg foreningens 20-års jubilæumskonference var kronprinsesse Mary så berørt, at hun ikke mere kunne kontrolle sine svære følelser.

Se videoen med kronprinsesse Marys tale ovenover artiklen

En tung tid

Kronprinsesse Mary mistede som kun 25-årig selv sin mor, Henrietta Donaldson, der døde i forbindelse med en hjerteoperation. 

- Mange efterladte oplever at miste den tilværelse de kender og den person, de var før dødsfaldet. I sorgen kan man miste sig selv. Men vi kan heldigvis gøre noget for at komme igennem vores sorg, lød det fra en skrøbelig kronprinsesse Mary, der måtte bede om et lommetørklæde kort efter. 

Herefter fortalte hun om, hvordan hun havde oplevet udfordringerne i årene efter sin mors pludselige død.

Hjælper børn og unge

Børn, Unge & Sorg tilbyder gratis rådgivning og specialiseret psykologisk behandling til børn og unge, der har mistet et nærtstående familiemedlem eller som lever sammen med alvorligt syge forældre eller søskende.

Hvert år hjælper Børn, Unge & Sorg 2000 børn og unge under 28 år.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden