Tilbage i Danmark: Her bor kronprinsfamilien nu

Kronprins Frederik og kronprinsesse Mary sammen med deres fire børn. 

Kronprins Frederik og kronprinsesse Mary sammen med deres fire børn. 

Foto: Hanne Juul
Kronprinsfamilien opholder sig nu i Danmark efter at være taget hjem fra Schweiz før tid.

I sidste uge, torsdag den 12. marts, oplyste det danske kongehus på deres hjemmeside, at kronprinsfamilien på baggrund af den skærpede coronavirus-situation ville vende tilbage fra Schweiz til Danmark før tid. 

Og nu er kronprins Frederik og kronprinsesse Mary samt deres fire børn, prins Christian, 14, prinsesse Isabella, 12, og tvillingerne, prins Vincent og prinsesse Josephine, på ni år igen hjemme i Danmark. 

Flaget er hejst

Det kongelige flag, der er Danneborg som splitflag, vajer på Frederik 8's Palæ og markerer dermed, at kronprinsfamilien befinder sig på Amlienborg i det indre København. 

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?Klik her og læs hvordan

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan

Kongehusets pressemeddelelse fra torsdag den 12. marts:

"På baggrund af den skærpede situation i Danmark i forbindelse med håndteringen af udbredelsen af COVID-19 har Kronprinsparret besluttet, at familien rejser hjem fra Schweiz. Kronprinsparret finder det mest naturligt at vende hjem og stå sammen med danskerne i en tid, der kræver meget af alle, og hvor der ligger et fælles ansvar for at passe på hinanden.

Den 6. januar 2020 indledte Deres Kongelige Højheder Prins Christian, Prinsesse Isabella, Prins Vincent og Prinsesse Josephine et 12-ugers skoleophold på Lemania-Verbier i Schweiz. Skoleopholdet bliver således afbrudt før tid, og alle fire børn vil, når offentlige institutioner igen åbner i Danmark, fortsætte deres skolegang på Tranegårdskolen i Gentofte." 

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden