Søndag, 8. oktober 2017 - af Marianne Singer

TILLYKKE: Kronprins Frederik og kronprinsesse Mary fejrer forlovelsesdag i Japan

Kronprins Frederik og kronprinsesse Mary er på officielt besøg i Japan, når de søndag fejrer deres 14-års forlovelsesdag.

Det bliver i eksotiske omgivelser, at kronprins Frederik og kronprinsesse Mary søndag den 8. oktober kan fejre deres forlovelsesdag. 

Kronprins Frederik og kronprinsesse Mary begynder nemlig netop denne dag et erhvervs- og kulturfremstød i Japan, der varer indtil den 12. oktober. 

Under besøget er kronprinsparret både med til at markere, at Danmark og Japan i år fejrer 150-året for de diplomatiske forbindelser, samtidig med, at der vil være fokus på dansk livsstil og design samt sundhed, fødevarer og design.

Strålede af lykke 

Det er præcis 14 år siden, at en strålende lykkelig kronprins Frederik efter statsrådet onsdag den 8. oktober 2003 kunne præsentere sin kommende kone, Mary Donaldson, for den ventende presse.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

 

På pressemødet lyste forelskelsen og glæden ud af de to nyforlovede, der beredvilligt svarede på spørgsmål. 

Der blev også tid til fotografering med de stolte forældre, både dronningen og prinsgemalen og Mary Donaldsons far, John Donaldson og hans kone, Susan Moody, inden dagen blev afsluttet med en stor statsrådsmiddag på Fredensborg Slot.

 

Vi har samlet et lille galleri med fotos fra den dejlige dag. Billederne kan du se øverst.

 

GALLERI: Kronprins Frederik og kronprinsesse Marys forlovelse (Foto: ALLER MEDIA)

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden