5. feb. 2013
Af af Jan Bergman

Tillykke Mary! Kronprinsessen fylder 41 år

Stort tillykke til Danmarks kronprinsesse Mary, der i dag tirsdag kan fejre sin 41-års fødselsdag.
Stort tillykke til Danmarks kronprinsesse Mary, der i dag tirsdag kan fejre sin 41-års fødselsdag.
Foto: Hanne Juul/BILLED-BLADET
I dag flages der ekstra flittigt i det danske kongehus. Danmarks arbejdsomme kronprinsesse Mary holder 41-års fødselsdag.

Kongeligt gift med Danmarks kronprins, mor til fire børn og nu 41 år gammel. Mary har siden sin ankomst til Danmark gennemgået en utrolig forvandling og udvikling, og fremstår i dag, som en moden og meget værdig repræsentant for det danske kongehus.

Sidste år rundede kronprinsessen 40 år, og selvom Mary ikke ønskede en officiel fejring oven på et kongeligt år med både dronningens 40-års regeringsjubilæum og prinsesse Maries fødsel, så blev der er alligevel plads til en fejring i privat regi.

Mary fejrede sin 40-års fødselsdag med et brag af et party på Amalienborg Slot. Gæstelisten var imponerende, og blandt de 140 gæster var regentparret og et hav af kronprinsparrets venner. Men der var så sandelig også kongelige gæster fra såvel Norge, Belgien og Grækenland.

Fødselsdagen fortsatte i øvrigt mange dage efter, da Mary med familie og de nærmeste venner fløj fra København til de schweiziske Alper, hvor hun i sneen i Verbier festede videre.

Ifølge den kongelige kalender, har kronprinsesse Mary fri fra officielle arrangementer på sin fødselsdag, og selvom kronprins Frederik har et arrangement kl. 15, så har kronprinsparret rigeligt med tid til at nyde hinanden på denne særlige dag.

Og mon ikke parrets fire børn er med fra morgenstunden til at fejre deres mor, inden prins Christian og prinsesse Isabella skal af sted til henholdsvis skole og børnehave.

Herfra skal i hvert fald lyde et stort tillykke til Danmarks kronprinsesse med de 41 år.

Læs mere om: