Lørdag, 5. februar 2022 - af Ulrik Ulriksen

Tillykke med de 50 år: Sådan fejres kronprinsesse Mary i dag

Kronprinsesse Mary

Kronprinsesse Mary

Foto: Hanne Juul
For kronprinsesse Mary og resten af kronprinsfamilien venter en dag ud over det sædvanlige. Det hele indledes med morgenhygge i den private del af Frederik VIII’s Palæ og rundes af med aftenfest på Amalienborg.

Det er en stor dag for kronprinsesse Mary og kronprinsfamilien og en stor dag for det danske kongehus.

I dag runder kronprinsesse Mary de 50 år, og det skal markeres på fornem vis.

Kronprinsesse Mary fejres fra morgenstunden

Mary fejres fra morgenstunden hjemme i Frederik VIII’s Palæ på Amalienborg, hvor hun har kronprinsen og børnene Christian, Isabella, Josephine og Vincent omkring sig.

Netop familien betyder alt for kronprinsessen, hvilket hun understregede i det fødselsdagsinterview, der for nylig blev givet til BILLED-BLADET.

Efter morgen-fødselsdagssang og hurraråb og måske en gave eller tre i helt private rammer, er det tid til, at kongehuset på mere officiel manér fejrer kronprinsessen med et nyt fødselsdagsopslag på instagram og Facebook, og det er bare at glæde sig til at se, hvad der bydes på i opslaget og på kongehusets hjemmeside i løbet af de næste par timer.

Der skal hele dagen hygges hjemme hos Mary, og der skal nok også slappes af, så alle, ikke mindst fødselaren, er parate til aftenens fest, som kronprinsfamilien har annonceret foregår hjemme i deres palæ på Amalienborg.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Fejres af familie og venner

Her vil Mary blive fejret af familie og venner i private rammer, hvilket bliver den perfekte finale på en sikkert helt igennem magisk 50-års fødselsdag.

BILLED-BLADET dækker dagen fra start til slut  her på vores website.

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden