Onsdag, 8. januar 2020 - af Ulrik Ulriksen

Tillykke med de ni år: Josephine og Vincent fejres i Schweiz

Foto: Martin Høien
Det er en stor dag for hele kronprinsfamilien i dag. Tvillingerne prinsesse Josephine og prins Vincent fylder ni år, og det bliver fejret i Verbier i Schweiz hjemme i familiens hus og sikkert også i børnenes nye skole.

Kronprinsfamiliens to yngste børn prinsesse Josephine og prins Vincent fylder ni år i dag, og det er ikke bare en stor dag for de to hovedpersoner men for hele kronprinsfamilien, der netop har taget hul på et lille schweizisk familie-eventyr.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

For allerførste gang nogensinde fejrer kronprinsfamiliens to yngste børn prinsesse Josephine og prins Vincent deres fødselsdag i udlandet, og det bliver helt sikkert en dag, de aldrig glemmer.

Bor på sneklædt Alpe-vej

Josephine og Vincent bor sammen med kronprinsesse Mary og kronprins Frederik samt deres to ældre søskende prins Christian og prinsesse Isabella i et skønt bjælkehus på en stille sneklædt Alpe-vej lidt oppe ad bjerget bare syv minutters gang fra den nye skole, Lemania-Verbier International School, hvor de havde første dag mandag 6. januar.

Foto: Martin Høien

Tvillingerne skal sammen med deres søskende Christian og Isabella nyde et vinterskole-ophold over godt tolv uger.

Fejring i hytten og i klasseværelset

Inden skolestart ved otte-tiden er tvillingerne nok allerede blevet fejret hjemme i bjælkehytten hos familien. 

Og mon ikke de nye klasekammerater og nye lærere på Lemania-Verbier International School også har ønsket Josephine og Vincent tillykke med de ni år.

Få BILLED-BLADET hjem til dig Se alle vores tilbud her!

Skøn dag med skole og ski

For de to fødselarer bliver dagen spændende med samvær med alle de nye venner og de nye lærere, som underviser på engelsk og fransk, og efter skole er der mulighed for en skitur i det fuldstændig forryggende terræn over Verbier.

Det kan med andre ord ikke blive andet end en helt og aldeles uforglemmelig ni års fødselsdag for kronprinsfamiliens og hele Danmarks prinsesse Josephine og prins Vincent. 

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden