TILLYKKE: Prins Christian fylder 12 år

Prins Christian.

Prins Christian.

Foto: Jeppe Michael Jensen
Kronprins Frederik og kronprinsesse Marys ældste barn, prins Christian, kan fejre sin 12-års fødselsdag og samtidig glæde sig over en uges efterårsferie.

Klokken 01.57 den 15. oktober 2005 kom prins Christian til verden på Rigshospitalet i København.

Siden da har kronprins Frederik og kronprinsesse Marys ældste søn udviklet sig til at blive en kærlig, fornuftig, glad og høflig dreng, som søndag kan fejre sin 12-års fødselsdag.

Prins Christian kan glæde sig over, at begge hans forældre er tilbage i Danmark igen, efter at de i en lille uges tid har været på en officiel rejse til Japan.

Efterårsferie med familien

Nu kan prins Christian se frem til en uge i familiens tegn, for samtidig med hans 12-års fødselsdag tages der nemlig hul på efterårsferien.

Og mon ikke Danmarks tronarving bliver fejret med både flag, sang og gaver af sine forældre og tre søskende, 10-årige prinsesse Isabella og tvillingerne prins Vincent og prinsesse Josephine på seks år.

En fantastisk storebror

Prins Christian har et nært forhold til sine mindre søskende, og han viser sig ofte som en opmærksom og omsorgsfuld storebror.

Få BILLED-BLADET hjem til digSe alle vores tilbud her!

Få BILLED-BLADET hjem til dig
Se alle vores tilbud her!

For en uge siden holdt han godt fast i sin lillesøster prinsesse Josephines hånd, da de sammen med prins Vincent ankom til en premiere på Eventyrteatret i Tivoli.

Her måtte prins Christian føre an, mens forældrene var i Japan, men det er ikke første gang, han er i centrum. Han har før været med på officielle opgaver, som han har klaret rigtig flot.

Stolte forældre

Kronprinsparret har al mulig grund til at være stolte af deres ældste søn, som en dag skal overtage tronen.

Til daglig er prins Christian elev på Tranegårdskolen i Hellerup, hvor også hans mindre søskende går. 

BILLED-BLADET ønsker prins Christian stort tillykke med fødselsdagen. 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden