Torsdag, 21. april 2016 - af af Ulrik Ulriksen

TILLYKKE: Prinsesse Isabella fylder ni år

Prinsesse Isabella, kronprinsparrets ældste datter, er der mere end almindelig gang i. I dag fylder hun ni år.
Den 21. april 2007 klokken 16.02 kom prinsesse Isabella til verden på Rigshospitalet i København. Det blev starten på en rejse, der indtil videre har budt på et hav af skønne oplevelser for såvel prinsesse Isabella som hendes forældre kronprinsesse Mary og kronprins Frederik samt den øvrige kongelige familie.    SE BILLEDERNE: Prinsesse Isabellas dejlige år  

Populær prinsesse Isabella

Isabella er bestemt også blevet populær blandt de fleste danskere, der er faldet pladask for hendes umiddelbarhed og udadvendte facon. Hun er blandt andet lidt af en dansetrold, hvilket man fx kan se, når hun lige laver et par dansetrin på vej gennem Tivoli med farmand i hånden, for sammen med familien at se ballet - en kunstart, der står hendes farmors hjerte nær.    Gå ikke glip af en nyhed eller en fordel. Klik her og meld dig til BILLED-BLADETs nyhedsbrev!  

Prinsesse Isabellas dejlige dag på Samsø

Sidste år viste prinsesse Isabella noget af sit skønne potentiale, da hun sammen med mor Mary havde hovedrollen på sin første officielle opgave. På Samsø døbte Isabella en ny færge, der selvfølgelig fik navnet "Prinsesse Isabella". Se den skønne video, fra prinsesse Isabellas dag på Samsø   Klik gennem galleriet ovenfor, hvor vi har samlet nogle pletskud af prinsesse Isabellas skønne udtryk.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden