Lørdag, 18. juni 2016 - af af Henrik Salling

TILLYKKE: Prinsesse Nathalie og Alexander fejrer fem års ægteskab

Prinsesse Nathalie og Alexander Johannsmann.

Prinsesse Nathalie og Alexander Johannsmann.

Foto: Hanne Juul
Stort tillykke til den talentfulde dressurrytter, prinsesse Nathalie fra Berleburg, som i dag har været gift med Alexander Johannsmann i fem år.

Glæden lyste ud af pinsesse Nathalie og Alexander Johannsmann, da de forlod kirken i Bad Berleburg som mand og kone 18. juni 2011. De to havde dog allerede på dette tidspunkt sagt ja til hinanden én gang - nemlig ved en borgerlig vielse i Orangeriet på slottet Berleburg 27. maj.

Med til brylluppet var naturligvis brudens forældre, prinsesse Benedikte og prins Richard. Men også kronprinsparret, dronning Margrethe og dronning Anne-Marie havde fundet vej til den evangeliske kirke i Bad Berleburg.

Deltag i vores afstemning og vind drømmerejse

Prinsesse Nathalie og Alexander bor på slottet

Parret er bosat på slottet i Bad Berleburg, og det er da også her, at man næsten dagligt kan opleve prinsesse Nathalie på hesteryg. Heste betyder en stor del for hele familien - også for Alexander Johannsmann, som har en stor del af æren for sin hustrus mange sejre i dressur.

Siden brylluppet for fem år siden har parret fået to børn. Konstantin, som kom til verden 24. juli 2010 og datteren Luisa, som blev født  28. januar 2015.

LÆS MERE: Hemmligt bryllup - prinsesse Nathalie er blevet gift

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden