Torsdag, 14. september 2017 - af Henrik Salling

Tillykke til prinsesse Benediktes ældste barnebarn: Grev Richard fylder 18 år

Grev Richard
Grev Richard, grevinde Ingrid og komtesse Alexandra
Foto: Birger Storm / BILLED-BLADET
I dag er det prinsesse Benediktes ældste barnebarn, som for alvor kan træde ind i de voksnes rækker.

For anden gang indenfor en måned kan kongefamilien fejre en 18-års fødselsdag. I sidste måned var det prins Nikolai, som rundede de 18 år, og i dag kan prinsesse Benedikte fejre sit ældste barnebarn, grev Richard.

 

Grev Richard, prinsesse Benedikte, komtesse Alexandra
Foto: Hanne Juul/BILLED-BLADET

Richard von Pfeil und Klein-Ellguth, som er grevens fulde navn, blev født på Rigshospitalet i København, men er ikke vokset op her i landet. Han er søn af prinsesse Alexandra og grev Jefferson.

Grev Richard kommer ofte på besøg i Danmark. Han har blandt andet været til stede under den årlige fotografring på Gråsten Slot.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

 

Besøgte Gråsten

I år besøgte han sammen med sin mor og bedstemor slottet, hvor de havde nogle hyggelige dage i selskab med dronning Margrethe. Og så blev det også til et besøg på Heartland Festival på Egeskov Slot på Fyn.

Grev Richard har søsteren Ingrid, som er 14 år.

Få BILLED-BLADET hjem til dig Se alle vores tilbud her!

I midten af maj i år kom det frem, at Richards forældre, prinsesse Alexandra og grev Jefferson, har besluttet at gå hver til sit. Alexandra og grev Jefferson har endnu ikke besluttet, hvor de i fremtiden vil bosætte sig, men det er indtil videre planen, at grev Richard og komtesse Ingrid fortsætter i deres skole i Slesvig-Holsten.

Faktisk har grev Richard været myndig i to år, men fra i dag har han også mulighed for at stemme ved de tyske valg. Fødselsdagen vil blive fejret under private former.

 

 

 

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden