5. feb. 2019
Af Ulrik Ulriksen

TILLYKKE-VIDEO: Kronprinsesse Mary 47 år og mere populær end nogensinde

Kronprinsesse Mary runder de 47 år i dag - tirsdag den 5. februar. Og fødselaren, der er mere populær end nogensinde blandt danskerne, har gennem de senere år markeret sig som en moderne kvinde med plads til både et meningsfuldt arbejdsliv og et godt privatliv.

Kronprinsesse Mary fylder i dag 47 år, og hun er mere populær end nogensinde i kongeriget Danmark, fordi hun evner at finde en perfekt balance mellem det at være en traditionel kongelig og at være en moderne kvinde med meninger.

Samtidig er det for alle en stor fornøjelse at opleve kronprinsessens private side som en del af en harmonisk familie sammen med kronprins Frederik og parrets fire børn Christian, Isabnella, Josephine og Vincent.

Masser af herlige udfordringer

Kronprinsesse Mary har et spændende 2019 foran sig. Både arbejdsmæssigt og helt privat.

Kronprinsessen er blandt andet involveret i det særlige 60-års jubilæum, som markerer båndene mellem Danmark og Sydkorea.

Der er dog også mange herlige private stunder i vente. Snart er det vinterferie med dejlig familiehygge. Tidligere har kronprinsfamilien nydt vinterferien på ski i Alperne i Verbier i Schweiz. I løbet af foråret og den tidlige sommer er der også familiehygge på programmet. Først og fremmest skal kronprinsessen den 7. juni være med til at fejre prins Joachims 50-års fødselsdag sammen med alle andre i den royale familie.

Læs mere om: