Travl prinsesse Marie var et hit hos børnene

Prinsesse Marie blev modtaget af et halvt hundrede børn fra børnehaven Bakkegården, som havde glædet sig til at hilse på prinsessen.

Prinsesse Marie blev modtaget af et halvt hundrede børn fra børnehaven Bakkegården, som havde glædet sig til at hilse på prinsessen.

Foto: Lars H. Laursen
Prinsesse Marie blev modtaget af et halvt hundrede børn, som havde glædet sig til at hilse på prinsessen.

Prinsesse Marie indviede fredag formiddag det nye Rygcenter Syddanmark på Middelfart Sygehus som afslutning på en rigtig travl uge.

Tirsdag og onsdag var prinsesse Marie i Firenze, hvor hun besøgte det Europæiske Universitets Institut, torsdag tog prinsessen hul på modeugen, og fredag gik turen så til Middelfart.
Her blev prinsesse Marie modtaget af et halvt hundrede børn fra Børnehaven Bakkegården, som havde glædet sig til at hilse på prinsessen. I flere uger havde de forberedt besøget og stod klar med overtræksbluser som Dannebrog-flag, og flere af pigerne havde diademer oven på huen.

Børnene havde håbet, at prinsesse Marie ankom med en krone på hovedet, men i dagens anledning havde prinsessen - måske inspireret af modeshowet aftenen forinden - store krøller i sit mørke hår og så så blændende ud, at børnene ikke blev skuffede.

Sygehusdirektør Niels Nørgaard Pedersens datter Signe, 9, tog imod prinsessen med en flot buket, ligesom regionsrådsformand Carl Holst og lægelig direktør H.C. Thyregod assisterede prinsesse Marie, da hun klippede den røde snor over og dermed officielt indviede Rygcenter Syddanmark.

Rygcentret har egentlig været i drift siden 2009, og siden sommeren 2010 har man kunnet tilbyde både terapeutisk, medicinsk og kirurgisk behandling på Middelfart Sygehus, der i samme anledning er blevet renoveret og ombygget for 100 millioner kroner.

Efter den officielle snoreklipning blev prinsessen vist rundt på det nye rygcenter, så hun fik et indblik i arbejdet på rygcentret, og hvad centeret kan tilbyde de 1200 rygpatienter man mener, at kunne behandle om året.

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden