23. aug. 2018
Af Ulrik Ulriksen

TV fra Færøerne: Mary, Frederik og børnene ankommer til Thorshavn

Det bliver en sand folkefest på havnen i Thorshavn på Færøerne, når kronprinsfamilien går i land efter en smuk indsejling ombord på kongeskibet Dannebrog. BILLED-BLADET sender direkte TV fra ankomsten torsdag fra klokken 9.45.

Der er for alvor lagt op til en skøn oplevelse i Thorshavn på Færøerne, når kronprinsesse Mary og kronprins Frederik sammen med deres fire børn Christian, Isabella, Josephine og Vincent går i land og dermed tager hul på et helt særlgt officielt besøg.

De kongelige ankommer til Thorshavn ombord på kongeskibet Dannebrog, og BILLED-BLADET sender direkte TV torsdag fra klokken 9.45 fra den store begivenhed.

BILLED-BLADET bringer det hele

Når kronprinsfamilien er kommet i land, vil de blive mødt af de lokale indbyggere, og derenæst skal Mary og Frederik sammen med deres børn i gang med et stramt og spændende program i Færøernes største by.

Vi er med hele dagen og bringer løbende reportager fra de mange festlige programpunkter. Glæd dig til at se med torsdag fra klokken 9.45, når kronprinsfamilien indleder deres besøg til Færøerne.

Læs mere om: