19. maj. 2015
Af af Ulrik Ulriksen og Hanne Juul (foto) i Hamborg

Tyskerne er vilde med kronprinsesse Mary og kronprins Frederik

Kronprinsparret blev modtaget med stor jubel i Hamborg.
Kronprinsparret blev modtaget med stor jubel i Hamborg.
Foto: Hanne Juul/BILLED-BLADET
Kronprinsparret fik en super modtagelse på Rådhuspladsen i Hamborg, hvor mange af deres tyske fans var mødt op for at vifte med flag og juble. Det var en perfekt start på Mary og Frederiks tre dages besøg i Tyskland.

Vejret var måske ikke så lunt, men det var folk ligeglade med i Tysklands millionby Hamborg, hvor kronprinsparret sørgede for, at der blev lidt fest og farver og masser af hjertevarme ved deres ankomst til Rådhuspladsen i byen.

Den nordtyske by var første stop på kronprinsesse Mary og kronprins Frederiks fremstød i Tyskland, hvor der især var fokus på dansk erhvervsliv i forhold til det stortyske marked.

Første punkt på dagen i Hamborg var besøget til byens rådhus.

Kronprinsparret modtaget af mange fans

På Rådhuspladsen havde hamburgere i alle aldre samlet sig for at se de danske æresgæster, der skulle indenfor til et morgenarrangement hos borgmester Olaf Scholz.

Hamburgerne var vilde med Danmarks kronprinspar, og kronprinsesse Mary og kronprins Frederik var bestemt også begejstret over det, som hamburgerne fra start havde på menuen til den danske delegation.

Kronprinsparret besøger Hamborg og München for at stå i spidsen for en dansk erhvervsdelegation, hvor over 100 virksomheder deltager.

Også tid til gallafester

Under temaet Danish Living/Dänisches Leben vil der under besøget blandt andet være fokus på arkitektur, energi, miljø, medicinalvarer, gastronomi og design.

Midt i alt det erhvervsrelaterede bliver der dog også sat tid og plads af til fest og farver og et par store gallamidage med et par spændende overraskelser i form af underholdningen.

Billedbladet.dk er tæt på kronprinsparret og den danske delegation i løbet af alle tre dage i det tyske.

SE DE FLOTTE BILLEDER AF ANKOMSTEN I BILLED-BLADET TORSDAG:

Læs mere om: