4. mar. 2022
Af Marianne Singer

Uendelig trist kronprins Frederik lægger blomster med tvillingerne

https://imgix.billedbladet.dk/media/article/design_uden_navn_-_2022-03-04t102345.994.png
Foto: Keld Navntoft, Kongehuset
Kronprins Frederik tog fredag morgen prins Vincent og prinsesse Josephine på 11 år med hen til den ukrainske ambassade for at lægge blomster.

Kongehuset har fredag morgen delt rørende billeder af kronprins Frederik, der sammen med prins Vincent og prinsesse Josephine på 11 år lægger blomster ved den ukrainske ambassade.

https://imgix.billedbladet.dk/4-marts-3.jpg
Foto: Keld Navntoft, Kongehuset
https://imgix.billedbladet.dk/4-marts-2.jpg
Foto: Keld Navntoft, Kongehuset
https://imgix.billedbladet.dk/4-marts-133.jpg
Foto: Keld Navntoft, Kongehuset
https://imgix.billedbladet.dk/4-marts-4.jpg
Foto: Keld Navntoft, Kongehuset

"Det er uendelig trist, hvad vi oplever i Europa lige nu, og det er hjerteskærende at følge situationen i Ukraine. Min familie og jeg er dybt berørte over de billeder og beretninger, som vi dagligt er vidner til. Det gør et meget stort indtryk.

Heldigvis kan vi også fortælle vores børn om det sammenhold, som resten af Europa og verdenssamfundet viser det ukrainske folk, og om det store nødhjælpsarbejde, der er i gang. Det er vigtigt, at vi fastholder håb og deler det gode, der også sker midt i alt det grusomme.

Inden skolestart i morges slog jeg og mine yngste børn vejen forbi den ukrainske ambassade. På vegne af min familie sender jeg de varmeste tanker til den ukrainske befolkning. - Kronprinsen.", skriver kronprins Frederik til opslaget på kongehusets sociale medier.

Læs mere om: