Søndag, 19. april 2020 - af Pia Meisner

Unikke billeder: Hele Danmarks Margrethe i 80 år

Foto: Birger Storm og BILLED-BLADET
Dronning Margrethe har prydet forsiden af BILLED-BLADET et hav af gange, siden hun kom til verden i 1940. I denne uges blad har vi samlet en række forsider, der gennem årene har været med til at fortælle historien om hele Danmarks Margrethe.

Dronning Margrethe prydede for allerførste gang BILLED-BLADETs forside for knap 80 år siden - helt præcist den 21. maj 1940.

Denne dato kunne BILLED-BLADET vise de første officielle billeder af kronprins Frederik og kronprinsesse Ingrid med deres nyfødte datter, prinsesse Margrethe.

Foto: BILLED-BLADET

Danskernes interesse for kronprinsparrets lille solstråle, der kom til verden den 16. april 1940 som et lys i en mørk tid, var allerede dengang stor. 

I de forgangne 80 år har BILLED-BLADET været med til at fortælle historien om den lille prinsesse, der voksede sig stor, og i dag er den kloge og erfarne dronning, vi alle samles om.

I BILLED-BLADET, der er på gaden på dronningens fødselsdag den 16. april 2020, hylder vi hele Danmarks Margrethe med en stribe af de flotte forsider, hun gennem tiden har prydet.

BILLED-BLADET nr. 16, 2020.
Foto: BILLED-BLADET

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden