Fredag, 27. august 2021 - af Marianne Singer

Unikke glimt fra Frederik og Marys hjem: Bød på champagne i palæet

Kronprins Frederik inviterede fredag formiddag til fornem prisfest hjemme i Frederik 8.s Palæ på Amalienborg.

En veloplagt kronprins Frederik bød fredag formiddag indenfor i Frederik 8.s Palæ på Amalienborg til en stor og fornem prisfest.

Inde i den magiske Damesal tog 38 særligt inviterede erhversfolk plads for at overvære uddelingen af den eksklusive eksport-pris "HRH Crown Prince Frederik International Business Awards", som kronprinsen uddelte for anden gang.

Se de fantastiske billeder fra prisfesten inde fra kronprinsparrets hjem i galleriet øverst i artiklen

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Flot hæder

Prisen overrakte kronprins Frederik til tre danske virksomheders udenlandske datterselskaber, der blev hædret for deres helt særlige indsats for at promovere danske styrkepositioner globalt. I år gik priserne til virksomhederne ISS Turkey, ScanCom Vietnam og Danish Crown China. Vigtigheden af prisen blev da også understreget af, at både Vietnams ambassadør i Danmark og Kinas ambassadør i Danmark var med som gæster.   
 

⁣Champagne og frokost 

Efter en fællesfotografering med masser af smil og snak var det tid til et dejligt glas champagne og en efterfølgende frokost.  "HRH Crown Prince Frederik International Business Awards" bliver uddelt inden for tre kategorier: Business Excellence, Green Solutions og Export Achievement. Bag prisen står Danish Export Association, kronprins Frederik og Udenrigsministeriet.  
 
 

Moderne gobelin

Damesalen, hvor prisoverrækkelsen fandt sted er et fascinerende rum smykket med et farverigt kunstværk er af svenske Miriam Bäckström fra Stockholm. Hun har kreeret en slags moderne gobelin, der forestiller en elektrisk storm.  

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden