27. sep. 2018
Af Trine Larsen

UNIKT INTERVIEW: Grevinde Alexandra gransker lykken

Grevinde Alexandra af Frederiksborg
Grevinde Alexandra af Frederiksborg
Foto: Lars H. Laursen
BILLED-BLADET bringer i denne uge et helt enestående og unikt interview med grevinde Alexandra, der i anledning af udgivelsen af sin nye bog "Mit lykkelige land" fortæller om livets op- og nedture og om at finde lykken.

Grevinde Alexandra blæste alle omkuld med sin charme og skønhed, da prins Joachim præsenterede hende som sin forlovede i maj 1995. Siden bjergtog hun alt og alle med sin tilgang til prinsesserollen og sin beslutning om at lære at tale dansk til perfektion.

I 23 år har grevinde Alexandra boet i Danmark, og her har hun slået rødder så fast, at hun selv føler sig som dansker.

Det skriver hun om i en ny bog, "Mit lykkelige land", som udkommer den 2. oktober.

Unikt interview med BILLED-BLADET

Her gransker grevinde Alexandra lykken ved, at hun via rejser gennem Danmark og interviews med danskerne forsøger at finde svar på, hvorfor vi er blandt de mest lykkelige i hele verden.

I BILLED-BLADET i denne uge fortæller grevinde Alexandra ærligt om sit liv og sine op- og nedture.

- Når man ikke føler sig lykkelig, så skal man huske på, at der altid kommer noget godt ud af en dårlig situation ... på et tidspunkt. Intet varer evigt. Hverken dårlige tider eller gode tider, siger grevinden, der til BILLED-BLADET også fortæller om at blive medlem af den kongelige familie, om sine to sønner, prins Nikolai og prins Felix, og om forholdet til sin eksmand, prins Joachim, og hans nye hustru, prinsesse Marie.

Glæd dig til at læse det store interview med grevinde Alexandra i BILLED-BLADET, der er på gaden torsdag den 27. august 2018.

Læs mere om: