Tirsdag, 30. maj 2023 — af Ulrik Ulriksen

Var det store samtaleemne: Prins Vincent gik lige i hjertet på alle

Prins Vincent
Prins Vincent
Foto: Hanne Juul
Der var mange vindere på den store Royal Run-dag, og én af dem var prins Vincent, der leverede en flot indsats som løber. Vincent imponerede også med sin fine udstråling.

Kronprins Frederik og kronprinsesse Mary og deres børn prins Christian, prinsesse Isabella, prinsesse Josephine og prins Vincent havde en herlig 2. pinsedag sammen med resten af Danmark, da der blev løbet Royal Run over hele landet.

I København imponerede især de kongelige børn med fine præstationer og godt humør, da de deltog i familiemilen, femkilometeren og 10-kilometeren med start i Nyhavn og målstreg på Amalienborg Slotsplads.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Prins Vincent deltog i familieløbet og i det afsluttende løb over 10 kilometer.

Prins Vincent var stærk på opløbsstrækningen

Som løber var Vincent et hit, og han nærmest svævede hen over brostenene på opløbsstrækningen på Amalienborg Slotsplads.

Prins Vincent
Prins Vincent
Foto: Hanne Juul

Både i familiemilen på 1609 meter og på den lange og hårde 10 km var prins Vincent imponerende let på fødderne, og han viste alle, at han er en dreng i topform.

Alle var også enige om, at prins Vincent er en supersød dreng, der har en fin udstråling, hvilket han viste alle, da han svarede på et par spørgsmål i målområdet, hvor medier som TV 2 og BILLED-BLADET stod klar med kamera og mikrofon.

Prins Vincent
Prins Vincent
Foto: Hanne Juul

Mange tilskuere ved slotspladsen talte om Vincent, der bare er gået lige i hjertet på danskerne.

Har en smule ekstra

Også hjemme i stuerne, hvor mange fulgte med i TV 2’s direkte transmission hele dagen blev der helt sikkert talt om prins Vincent, der bare har noget ekstra.

Prins Vincent og kronprins Frederik
Prins Vincent og kronprins Frederikj
Foto: Hanne Juul

I det hele taget var der meget at være stolt af for kronprinsparret, der kunne se Christian, Isabella, Josephine og Vincent repræsentere den kongelige familie på bedste vis i København til Royal Run-festen.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden