Fredag, 7. august 2020 - af Ulrik Ulriksen

Var på besøg midt i krisen: Derfor skal Frederik nu tilbage

Kronprins Frederik
Kronprins Frederik. 
Foto: Hanne Juul
For kronprins Frederik bliver det interessant at vende tilbage til et specielt sted, han besøgte midt under det værste af coronakrisen.

Det var en veloplagt kronprins Frederik, som forlod Amalienborg-kontoret for at tage en tur i marken og repræsentere kongehuset på vigtig arbejdsopgave i Kalundborg midt i maj og altså midt i coronakrisens fase med konsekvent nedlukning.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Kronprins Frederik var på opgave udenfor sit kontor i Frederik VIII’s Palæ på Amalienborg, og det var i en særlig anledning.

Kronprins Frederik i marken

Frederik var midt i en tid med coronakrise ude i marken for at repræsentere kongehuset på opgaven, der ikke var annonceret på kongehusets hjemmeside.

Til gengæld kunne man på kongehusets Instagram og Facebook se billeder og video-klip fra Frederiks arbejdsbesøg.

Sikkerheden var i top, og en meget glad og veloplagt kronprins havde hjelm på og var iført gul sikkerhedsvest, da han besøgte Asnæsværket i Kalundborg, hvor man producerer håndsprit.

Frederik skal tilbage til Asnæsværket

Snart er kronprins Frederik tilbage på Asnæsværket i Kalundborg.

Ifølge kongehusets hjemmeside forestår kronprinsen indvielse af Asnæsværket i Kalundborg den 21. august.

Fulgte nødproduktion

På kongehusets sociale medieplatforme kunne mani forbindelse med Frederiks arbejdsbesøg til Asnæsværket i maj under corona-krisens afgørende periode blandt andet læse følgende om det royale besøg:

- I formiddags besøgte H.K.H. Kronprinsen anlægget, der sidste måned startede en nødproduktionen af ethanol op på blot en uge. På fabrikken har man engageret 25 tidligere ansatte for en periode, og det daglige mål er at producere op til 50.000 liter sprit. Under sit besøg fik Hans Kongelige Højhed et indblik i de mange arbejdsopgaver, der er på stedet. 

Frederik på rundtur

Kronprins Frederik blev varmt modtaget, og herefter fik han mulighed for at se den igangværende produktion, der er sat i gang i forbindelse med corona-udfordringerne i Danmark.

Meget mere i BILLED-BLADET

I denne uges BILLED-BLADET får du et unikt interview med kong Konstantin og dronning Anne-Marie, og så er der nyt om en særlig arvestrid i Berleburg-familien.

Der er også godt nyt om prins Joachim.

BILLED-BLADET nr. 32, 6. august 2020
Foto: ALLER MEDIA

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden