Søndag, 1. maj 2022 — af Ulrik Ulriksen

Venindehygge i Fredensborg: Prinsesse Josephine tog sig godt af Athena

Prinsesse Josephine
Prinsesse Josephine
Foto: Hanne Juul
Det var en herlig familiefest, man på behørig afstand kunne følge med i på Fredensborg Slot, da der var konfirmationsfest for prinsesse Isabella. For prinsesse Josephine, var det hyggeligt at se prinsesse Athena.

Prinsesse Isabellas konfirmation var en stor royal familiefest, som dagens hovedperson nød i fulde drag omgivet af resten af kronprinsfamilien og dronningen samt prins Joachim og prinsesse Marie med deres børn.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Det var skønt at se Joachim og Marie og deres børn Athena og Henrik i Danmark.

De bor jo i Paris i Frankrig, og er derfor ikke i Danmark hver uge, og sidste år, da der var konfirmation for prins Christian, var Joachim og Marie og børnene tvunget til at blive i Frankrig på grund af corona-rejserestriktioner.

Josephine hyggede med Athena

For kronprinsparrets datter prinsesse Josephine, 11 år, var det herligt at se sin yndlingskusine prinsesse Athena, 10 år, på Fredensborg.

Prinsesse Athena
Prinsesse Athena
Foto: Hanne Juul

De to piger er glade for hinanden, og vi har tidligere set, at de godt kan finde ud af at lege sammen og have det hyggeligt.

Sådan var det også i Fredensborg, hvor prinsesse Josephine naturligvis føler sig rigtig hjemme.

Her bor hun i perioder med sine forældre og søskende i Kancellihuset.

Smuttede over i Kancellihuset

Mens der var fest for Isabella i Orangeriet lørdag aften, smuttede Josephine og Athena og et par andre jævnaldrende piger lige en tur til Kancellihuset for at venindehygge hjemme i Fredensborg-privaten hos Josephine.

Det var tydeligt at se på prinsesserne, at de nød hinandens selskab på den sommerlige festaften, hvor den kongelige familie var samlet.

BILLED-BLADET dækker hele den kongelige familiefest, og du kan følge med i begivenhederne her på vores website. Du kan selvfølgelig også se alle detaljerne og billederne i BILLED-BLADET nr. 18, som udkommer torsdag den 5. maj. 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden