Victoria og Daniel i København: Her er hele programmet

Sveriges kronprinsesse Victoria og prins Daniel

Sveriges kronprinsesse Victoria og prins Daniel

Foto: Lars H. Laursen / Billed-Bladet
Der bliver meget travlt, når Sveriges kronprinsesse Victoria og prins Daniel er i Danmark. Tre dage med spændende opgaver ligger foran kronprinsesseparret. Kronprins Frederik og kronprinsesse Mary er værter for deres svenske venner.

Kronprinsesse Mary og kronprins Frederik er værter, når Sveriges kronprinsesse Victoria og prins Daniel besøger København.

Få BILLED-BLADET hjem til digSe alle vores tilbud her!

Få BILLED-BLADET hjem til dig
Se alle vores tilbud her!

Svenskerne er i Danmark mandag, tirsdag og onsdag.

Formålet med det svenske besøg er at styrke forbindelserne mellem dansk og svensk erhvervsliv.

Til middag hos ambassadøren

Sammen med Mary og Frederik skal Victoria og Daniel blandt andet besøge FN-Byen, Dansk Industri, Rigshospitalet, Tech BBQ i Øksnehallen og den nye Amager Bakke.

Tirsdag aften skal de fire kongelige venner sammen med flere andre gæster hygge sig til et særligt middagsselskab hos den svenske ambassadør i København.

 

node:aller-related-content:0]

Program for Victoria og Daniels besøg:

Mandag den 16. september 2019

Modtagelse af den svenske ambassadør
Kl. 17.30
Kronprinsesse Victoria og prins Daniel modtages af den svenske ambassadør, Fredrik Jörgensen. Modtagelsen finder sted i ambassadørens residens på Sankt Annæ Plads.

Tirsdag den 17. september 2019

Besøg i FN-Byen
Kl. 8.40
Kronprinsparret vil sammen med kronprinsesse Victoria og prins Daniel besøge FN-Byen i Københavns Nordhavn.

Deltagelse ved Dansk Industris Topmøde
Kl. 16.30
Deres Kongelige Højheder deltager i DI's topmøde i DR Koncerthuset, hvor Kronprinsen skal uddele DI Prize 2019, og Kronprinsesse Victoria skal holde en tale. Temaet for topmødet er grøn omstilling.

Modtagelse på HMS Nyköping
Kl. 19.30
Kronprinsparret er inviteret ombord på det svenske krigsskib HMS Nyköping, der til hverdag ligger i Karlskrona Havn. Skibet vil ligge ved Amaliehaven.

Middag på ambassadørens residens
Kl. 20.20
Kronprinsparret, kronprinsesse Victoria og prins Daniel er inviteret til middag hos den svenske ambassadør, Fredrik Jörgensen, og hustru. Desuden deltager også repræsentanter fra det svenske og danske erhvervsliv.

Onsdag den 18. september 2019

Deltagelse ved Svensk-Dansk Business Forum
Kl. 9.20
Kronprinsparret og det svenske kronprinsessepar deltager sammen med den svenske socialminister, Lena Hallengren, og den svenske erhvervsdelegation i Svensk-Dansk Business Forum ved DI's hovedsæde på Rådhuspladsen.Derefter besøger Deres Kongelige Højheder House of Green i samme bygning, hvor der præsenteres en række innovative løsninger for grøn omstilling. Kronprinsen er protektor for House of Green. 

Deltagelse ved innovations- og start up-messe
Kl. 10.30
Kronprinsparret, kronprinsesse Victoria og prins Daniel aflægger besøg ved innovationskonferencen Tech BBQ 2019 i Øksnehallen.

Besøg ved energianlægget Amager Bakke
Kl. 13.30
Kronprinsesse Victoria og kronprins Frederik besøger Amager Bakke, der både er et forbrændingsanlæg og en rekreativ bakke til ski, vandring og klatring.

Besøg ved Nordfløjen på Rigshospitalet
Kl. 13.30
Kronprinsesse Mary og prins Daniel besøger Rigshospitalet og Børneriget og vises rundt i Nordfløjen, der officielt åbner til januar. 

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden