15. okt. 2015
Af af Ulrik Ulriksen

VIDEO: 10 skønne år med prins Christian

Prins Christian kan torsdag fejre sin første runde fødselsdag – fra BILLED-BLADET skal der lyde et stort tillykke med de 10 år.

Prins Christian har, lige siden hans mor Mary viste ham frem første gang bare tre dage efter fødslen på Rigshospitalet 15. oktober 2005, vundet hjerter over hele Danmark.

Først og fremmest har hans nærmeste familie anført af kronprinsparret nydt den unge tronarving, der allerede fra start var en ren royal guldklump og charmerende i enhver sammenhæng.

Både officielt, som til sin egen og senere sine søskendes barnedåb, og også privat, når der hygges i den kongelige familie.

Christian er en fysisk aktiv dreng og en supergod storebror. På Tranegårdskolen giver han den gas i timerne og i frikvartererne, og når han spiller fodbold i den lokale klub eller sejler kapsejlads sammen med farmand Frederik, så giver Christian som oftest alt, hvad han har i sig.

Han er simpelthen en rask dreng med kongelige krummer i. Det er da også tydeligt i denne flotte og stemningfyldte video af Danmarks tronarving, som i dag fylder 10 år.

SE BILLEDERNE: Prins Christian 10 år

Læs mere om: