VIDEO: Årgang 0-pigerne ønsker kronprins Frederik tillykke

Se også:

Kronprins Frederik har beundrere i alle aldre. Her ønsker de tre unge piger fra ”Årgang 0” vores kronprins Frederik tillykke med 50-års fødselsdagen. Se blandt andet, hvem af Emma, Stephanie og Rachel, der kalder Frederik for en flot mand.

"Årgang 0"-pigerne er også vilde med kronprins Frederik!

Da Stephanie van der Watt, Rachel Ellebye og Emma Josefsen fra ”Årgang 0” var med til BILLED-BLADETs TV-GULD-fest på Hotel d’Angleterre i foråret, gav de tre piger sig tid til at sende en hjertelig fødselsdagshilsen til kronprins Frederik i anledning af hans 50-års fødselsdag.

Se pigerne og hør deres søde ord i videoen over artiklen.

Se med, når Frederik hyldes

Når kronprins Frederik træder ud på Amalienborg-balkonen lørdag den 26. maj for at lade sig hylde af danskerne i anledning af 50-års fødselsdagen, er BILLED-BLADET naturligvis med. Vi sender direkte TV fra klokken 11.50, og klokken 12.00 træder fødselaren ud på Frederik VIII's Palæ-balkonen på Amalienborg.

Sammen med Frederik vil også kronprinsesse Mary og børnene Christian, Isabella, Josephine og Vincent samt dronning Margrethe komme ud på balkonen og vinke til de mange mennesker på slotspladsen.

BILLED-BLADET bringer det hele

Husk, at BILLED-BLADET også transmitterer direkte TV, når kronprinsparret klokken 19.30 kører i karet fra Amalienborg til gallataffel på Christiansborg Slot.

Vi er på direkte fra klokken 19.00 fra Christiansborg Slot, når gæsterne ankommer, og vi stiller så om til karretturen undervejs i transmissionen.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?Klik her og læs hvordan

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan

Glæd jer til at følge med i festen lørdag 26. maj på vores website og på BILLED-BLADETs Facebookside.

Og husk, at BILLED-BLADET på torsdag udkommer med kæmpe tillæg med alt om kronprins Frederiks fornemme 50-års fest.

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden