Mandag, 3. august 2015 — af af Trine Larsen og Birger Storm (video)

VIDEO: Afslappet og glad prins Joachim på vinderpodiet

Prins Joachim og den nidobbelte Le Mans-vinder Tom Kristensen fløj hinanden om halsen af bar glæde, da deres 3. plads var en realitet til Copenhagen Historic Grand Prix på Bellahøj Park.

Der var gang i den, da prins Joachim i weekenden deltog i det 15. Copenhagen Historic Grand Prix på Bellahøj Park i København.

Og for prins Joachim endte det ganske lykkeligt, da han sammen med den nidobbelte Le Mans-vinder, Tom Kristensen, endte på vinderpodiet.

Prins Joachim og vennerne på podiet

I Royal Pro-Am klassen, som prinsen deltog i, kører professionelle racekørere sammen med amatører i samme bil, og samarbejdet mellem prins Joachim og Tom Kristensen gik så godt, at de kørte sig til en tredjeplads og dermed kom på podiet sammen med prins Joachims andre team-kammerater fra Cortina Racing.

Vennen Oscar Davidsen Siesbye og Dindo Capello kørte sig til en anden plads, mens deres ven, Martin Berner, sikrede sig sejren sammen med Michael Christensen.

LÆS OGSÅ: Prins Joachims dejlige dag med familien

Prinsesse Marie og prinserne heppede

Med ørepropper i ørene overværede prinsesse Marie også sin mands fortræffeligheder på racer-banen, og både prinsesse Athena og prins Henrik var med til Oktan-festen - den seksårige prins var endda med sin far på vinderpodiet.

Pointsystem og vinderfølelser fortæller prins Joachim om i videoen herover, og de mange skønne billeder af prinsesse Marie og de kongelige børns besøg på racer-banen kan ses i næste nummer af BILLED-BLADET

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden