22. mar. 2018
Af Ulrik Ulriksen

VIDEO: Derfor har Frederik et blåt mærke ved øjet

Et lille uheld på en trappe har forårsaget et blå mærke på kronprins Frederiks kind. Hvad der helt nøjagtigt skete, løftede kronprinsen sløret for i sin tale hos Food Nation.
Man ikke skal kigge på sin mobiltelefon, mens man går på en trappe, for så kan man komme galt af sted. Sådan indledte kronprins Frederik sin tale under et besøg hos Food Nation i København, hvor han dermed fortalte, hvordan han havde fået sit blå mærke på kinden ved højre øje.

Frederik bød på nyhed

Så var den sag med det meget synlige blå mærke på kinden ifølge kronprinsen afmystificeret, og så kunne han gå videre i sin tale til den gode begivenhed i Food Nation i København. Ved samme lejlighed blev det annonceret, at kronprinsen er protektor for hele projektet, der skal sætte fokus på vores madkultur.
Danmark som ledende fødevarenation Food Nation er et offentligt-privat partnerskab etableret i 2016 af regeringen og en række ledende private organisationer og virksomheder. Food Nation repræsenterer hele den danske fødevareklynge, som består af virksomheder og organisationer inden for primær- og forarbejdet fødevareproduktion, teknologi og udstyr, ingrediensindustrien, forskere, uddannelsesinstitutioner og restauranter. Målet med Food Nation og det nye Visitor Centre er at øge kendskabet til Danmark som ledende fødevarenation.

Læs mere om: