2. mar. 2016
Af Stine Schou

VIDEO: Driblekongen kronprins Frederik viste lækkerier på fodboldbanen i Qatar

Kronprins Frederik spillede bold og talte om sport, bæredygtighed og brobygning mellem kulturer, da han og kronprinsesse Mary mødte den gamle topscorer Ebbe Sand i Qatar.
Det var et drømmehold, der gik på fodboldbanen i Aspire Academy-multihallen i Qatars hovedstad Doha, hvor kronprins Frederik og hans private medspiller kronprinsesse Mary samt den tidligere fodboldlandsholdsspiller Ebbe Sand viste lækkerier med læderkuglen. SE BILLEDERNE: Kronprinsesse Marys festlooks

Kronprins Frederik imponerede med bolden

Den gamle topscorer, der lavede sandkasser på samlebånd på landsholdet og i klubberne Brøndby og Schalke 04 var ret imponeret af kronprinsens boldføling på kunstgræsset i Qatars moderne og enorme multi-sportshal.

Ungdomshold fra Nordjylland

Mary og Frederik mødte på kunstgræsbanen i Doha udover Sand også et ungdomshold fra fodboldklubben AaB, og de 18-årige nordjyske fodboldtalenter var mere end almindeligt begejstrede for at komme tæt på Danmarks kommende kongepar.

Gå ikke glip af en nyhed eller en fordel. Klik her og meld dig til BILLED-BLADETs nyhedsbrev!

Se kronprinsparret spille bold med Ebbe Sand og hør ham fortælle om mødet med Mary og Frederik i Qatars nye sportstempel.

Læs mere om: