VIDEO: Elegant kronprinsesse Mary modtaget med festlige rytmer

Se også:

Kronprinsesse Mary fik en fantastisk velkomst med heftige rytmer og taktfast klappen, da hun skulle uddele årets Women's Board Award.

En af musikbranchens mest markante stemmer gennem tiden, Aretha Franklin, sørgede for den helt rette stemning, da en elegant kronprinsesse Mary ankom til uddelingen af årets Women's Board Award.

I det øjeblik kronprinsesse Mary trådte ind i salen hos Egmont -koncernen på Østerbro i København strømmede souldronningens stemme gennem højtalerne med den tempofyldte sang "Think". 

En stærk tale 

Efter flere spændende oplæg fra førende branchefolk var det tid for kronprinsesse Mary at overrække prisen til årets kvindelige bestyrelsestalent. 

Få BILLED-BLADET hjem til digSe alle vores tilbud her!

Få BILLED-BLADET hjem til dig
Se alle vores tilbud her!

Kronprinsesse Mary holdt først en stærk tale, hvor hun blandt andet understregede, hvor vigtigt det er, at også de mange mænd på danske top-poster engagerer sig i ligestillingen, så der kan komme flere kvinder ind i bestyrelserne. 

Stor ros til vinder 

I sidste del af talen var der stor ros til årets vinder, Helle Valentin, der derefter kom op på scenen for at få overrakt blomster og Women's Board Award. 

Helle Valentin er uddannet ingeniør og har i mere end 25 år arbejdet hos den multinationale teknologi- og konsulentvirksomhed IBM, hvor hun i dag er Global Account Partner i IBM Denmark.

Derudover sidder hun i fire bestyrelser. 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden