Fredag, 17. maj 2019 — af Ulrik Ulriksen

VIDEO: Elegante kronprinsesse Mary ankommer til stor fejring

Som afslutning på konferencen Copenhagen Fashion Summit deltog kronprinsessen i en modemiddag i København. Se kronprinsesse Marys ankomst til Langelinie Pavillonen.

Kronprinsesse Mary var elegant klædt, da hun ankom til den flotte finale på et par dages international konference med bæredygtighed i modeindustrien på dagsordenen.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan
Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig? Klik her og læs hvordan

Mary blev ved ankomsten til den såkaldte celebration dinner på Langelinie Pavillonen i København modtaget af Eva Kruse, som er CEO og president for Global Fashion Agenda. Kruse var i farvestrålende og bæredygtigt Stine Goya-design, og også kronprinsessen var i lækkert design.

Kronprinsessen i godt selskab

På den dejlige aften på Langelinie Pavillonen, som ligger bare to minutters kørsel fra Amalienborg, var kronprinsessen og Eva Kruse i godt selskab med internationale aktøtrer indenfor tøj- og modeindustrien.

Den fine celebration dinner afsluttede to dage med møder og events ved konferencen Copenhagen Fashion Summit i DR Koncerthuset. Copenhagen Fashion Summit blev første gang afholdt i 2009 i forbindelse med klimakonferencen COP15, og konferencen og deltagerne får mere og mere indfltdelse på tøjbranchen.

Kronprinsesse Mary holdt vigtig tale

Kronprinsesse Mary holdt på den første konferencedag en vigtig tale om og til modeindustrien.

-Vi er ikke kommet langt nok. Der er et akut behov for forandring, lød det blandt andet fra kronprinsesse Mary:

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden