Mandag, 8. januar 2018 - af Ulrik Ulriksen

VIDEO: Fødselsdags-børnene Josephine og Vincent i hopla

I syv år har kronprinsesse Mary og kronprins Frederiks tvillinger prinsesse Josephine og prins Vincent gjort det endnu mere interessant at følge livet i kongehuset.

Kronprinsparrets tvillinger bliver helt sikkert fejret med stil af deres forældre og søskende samt klassekammerater på Tranegårdskolen i anledning af deres syvårs fødselsdag. Også på BILLED-BLADET markeres den store dag med stil og et herligt tilbageblik på nogle af de mange højdepunkter, de royale tvillinger har budt os på.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan

Josephine og Vincent i legehumør

Prinsesse Josephine og prins Vincent har blandt andet budt på god underholddning, når de har været med familien på sommerferie i Sønderjylland. På Gråsten Slot har Josephine og Vincent været i hopla og hygget sig sammen flere år. Den dynamiske duo har også på job med deres forældre leveret varen, ligesom de så fine ud til prins Nikolais 18-års fødselsdagsfest i august.

 

Dejlig dag i 0. klasse

På deres første skoledag mødte tvlillingerne medierne til et pressemøde på Amalienborg Slotsplads. Sammen med deres forældre talte de små om den spændende dag og om sådan for alvor at begynde i 0. klasse på Tranegårdskolen nord for København.

Her kan du se nogle af højdepunkterne fra de omtale begivenheder med tvillingerne Josephine og Vincent i hovedrollerne.

Glæd dig også til de nye udgave af BILLED-BLADET, hvor vi ser nærmere på Josephine og Vincents store dag.

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden